Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÖKORT

det seglar ett skepp på det stormande hav
och Jesus är lotsen ombord
försoning, förlåtelse, glädje Han gav
och underbar tröst i Sitt Ord

ut från lilla london och till arendal
tills ljusen vid kusten jag såg
i dystraste vildmark, i sorg och i kval
en ljuspunkt trots allt förelåg


ja, fötternas lykta, ett ljus på min färd
är Ordet Du gav mig av nåd
en skatt som är mer än allt guld på jord värd
det absolut bästa av råd

LARZ GUSTAFSSON 5/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-05 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP