Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mater mea, fiducia mea

Där tankarna svärmar
Med nedslagna armar
En tanke passerar revy
För i våra minnen
Vi spelar på sinnen
Likt hjärtat på livets meny

Med åror till livet
Vi tar dig för givet
Du moder av lycka och väl
Där barnen bedårar
Vi dansar i tårar
Och fyller vår kärlek med själ








© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-07 14:35



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Tro och tillförsikt strömmar ur denna finstämda text med vackra rim.
2015-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Mycket snyggt rimmat.
En eloge.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller