Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel forum för sex

Jag vill knulla dej, sa hon

jaha sa jag

jag är kåt, sa hon

jaha sa jag

får inte vi kvinnor vara kåta, sa hon

inte mej emot sa jag.

Då reste hon sig upp och skrek över hela baren
Jag är kåt, våt och vill knulla.

Sen fick hon gå hem ensam
hon var på de dövas danskväll.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 235 gånger
Publicerad 2015-12-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson