Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT UNDANSKYMT BÅS

cigaretterna får du behålla

en kopp kaffe får räcka för mig

och att ostörd jag här i vår fålla

nu får lägga ut texten för dig

och berätta om honom, artisten

han som hävdade att han var trist

eller tanken att vara en kristen

och tillika nån sorts kommunist

om fransyskornas ögon i filmer

om lumumba och sekou touré

om det största som någonsin hänt mig -

det som Herren, vår Gud har att ge

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2015-12-08 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP