Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE FINT NOG DEL 2

inte fint nog

inte anpassningsbart

för militant

eller kanske för rart

ribban sätts högt

i vår härskande klick

du är fel ute

så packa och stick

 

 

inte fint nog

för vår konstnärselit

för primitivt

för att nå ända hit

uppe på toppen

ryms oerhört få

barrikaderade

högt i det blå

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2015-12-09 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP