Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ IGEN

så nu jagar jag en dröm ändå

jag som trodde alla dött

men jag ligger lågt, för allting känns

ganska ömtåligt och sprött

och om drivkraften är större än

blott min egen ambition

kan den bli till något vackrare:

en förverkligad vision

 

 

så jag kämpar på i alla fall

strängen spänns till bristningsgräns

bättre lyss till när den brister än

inte veta hur det känns

står med bågen höjd mot mulen sky

medan året tickar bort

gåvan borde bana väg för mig

för den är av särskild sort

 

 

que sera sera, min Frälsare

som har facit i Din hand

vi är trasiga men älskade

i ett ockuperat land

Du har planerna, och vi, min Gud

vi har alla drömmarna

vi förtröstar på att vi går rätt

när Du håller tömmarna

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2015-12-10 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP