Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEN

"sen" är ett nu

som inte varit än

"sen" är en liten bit

av framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON  11/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-11 15:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stämmer rent logiskt och är även metaforiskt tänkvärt.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP