Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL STORMS, TILL STORMS!

tatzepao
med illröd text som skriker
mot dyrkan av reliker
tatzepao
mot alla traditioner
och illuminationer
storma fram
låt belätena brinna
Guds Ord ska övervinna
tatzepao
mot allt det liberala
sätt packet på det hala
gå till storms
ni bildstormarnas skara
låt ängladyrkan fara
tatzepao
ett blixtkrig förs mot babel
förutan krut och sabel
Rorsmannen
vår Herde visar vägen
ut med den sura degen!
tatzepao

LARZ GUSTAFSSON  11/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-12-11 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP