Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERVÄNNER ÄR SJUKA I HUVUDET

 

vintervänner är störda

trist att sånt pack gör sig hörda

vill man ha snövitt på marken

har man defekter i barken

bore ska dekapiteras

vårtiden ska celebreras

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/3 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2015-12-13 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP