Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyra generationer...


ARNE GUSTAFSSON

han cyklade till jobbet varje dag

om nån sa "hej!" så sa han: "samma här!"

en man från östergötland, alltid glad

men nu så finns han bara inte där

 

 

hans gamla crescentcykel har nån snott

jag hade färdats på den då ett tag

nu bor han inte längre där han bott

han cyklade till jobbet varje dag

 

 

på vintern var det krimmelmössan på

och cykeln hem vid lunchtid alla dar

du undrar kanske vem den mannen var

med stolthet svarar jag: han var min far

 

 

familjen var konstant hans prio ett

de utflykter vi gjorde minns jag väl

visst stred vi väl ibland om fel och rätt

men ljusa minnen lever i min själ

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-15 14:15



Bookmark and Share


  i af apa
fin hyllning!
2015-12-20

    ej medlem längre
Vilket vackert porträtt din hand har tecknat.
2015-12-20

  Peter Olausson VIP
tack för ett kärleksfullt porträtt i poetisk form
2015-12-20

    frun
Så vacker bild.
2015-12-15

  anits VIP
En mycket fin hyllning till din far!
2015-12-15

  Daniel_78 VIP
vacker och personlig minnesvers Larz.
2015-12-15

  prinscess VIP
så fint
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP