Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade broder Jamal . . .
en frisk och grön bris som ger hopp i natten
precis som på dagen som nu är!!!
Allt gott till DIG och de dina!!! MVH Dan



Palestinas grönskande kvist

 



*
Ja DU broder så mycket DU ger
aldrig DU försöker att ta
så mycket hopp och kärlek
som DU min broder ger
*
Av kärlek fälls en tår
där i mitt ögas brunn
endast för DIG min vän
sen är det bara kärlek
*
Men DU ger hoppet vingar
DU tar aldrig på DIG fallskärm
DU visar frihetens väg . . .
*
- Den väg DU fick fly!!!
*
All Kärlek till DIG
JAMAL
*

 




Fri vers av DanSan
Läst 885 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 12:38



Bookmark and Share


  Manal
vilken vacker dikt om en sådan vän =) fiint.
2006-05-06

  Helene Månsson
Fin text om vår broder Jamal! /Helene
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan