Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåordigt, lite som när plåstret ska bort

Med en enda hand kan man snubbla
Men än finns det tid att grubbla
När du ligger blottad på golvet så lovar jag, du är lyckligt lottad

Med en enda hand kan du liksom kapitulera
Kamrat du måste inte alltid marschera
För när blodet koagulerat, har du slutat existera




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-15 20:00



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt, riktigt bra!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)