Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA BLICKAR

vissa blickar

saknar tolkningsmarginal

vissa blickar

vädjar till ett farligt val

i mitt fall har

dessa blickar varit få

på the street of chance

är chanserna så små

 

 

vilda blickar

bär en glimt av rysk roulette

och inviter

överskuggar fel och rätt

ögonskuggar

strålar hemligt äventyr

hålla kursen

är så svårt när man är yr

 

 

hemligt samförstånd

ett oförlåtligt svek

vissa blickar

brinner sprängfulla av lek

och för många

franska filmer spädde på

den respons som

vissa blickar ville så

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP