Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ VÄNSKAPLIG FOT

på vänskaplig fot

men öppna inga ambassader

er fastställda kvot

kan ge en frihetstörstig spader

på vänskaplig fot

det blir mest lösa allianser

för galler runt mif

kommer att ge mig själslig cancer

 

 

på vänskaplig fot

men på sin höjd med ENA foten

så om du slår rot

då tvingas jag att kapa roten

en del av oss är

väl kanske mindre sociala

när vänskap blir hot

blir alla vägbanor så hala

 

 

en överdos räcker

för att döda allt det glada

då blir det en trång stig

av min fria autostrada

det blir alcatraz

om någon flåsar mig i nacken

då tvärnitar jag

och sedan lägger jag i backen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP