Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELDSLUKERSKAN

eldslukerskan slukade

elden i min blick

den som brann så intensivt

fast den inte fick

där andra kom med vattenslangar

slukade hon allt

och mild luft kunde strömma

där det förut varit kallt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-21 14:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker är privata.
2015-12-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärd symbolik... Vet inte vad du syftar på...
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP