Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE FADER

 

 

 

med vårt bästa för ögonen

som en sann patriark

leder Han oss till himmelen

är du svag, är Han stark

Han är Kungen från korsets stam

och Han lever i dag

Jesus Kristus är Frälsaren

Honom lovsjunger jag

barnens bästa, Hans hederssak

Han är mäktig och god

och Hans kärlek till var och en

den står skriven i blod

Han vill fylla din inre värld

med närvaros frid

som en sann patriark Han är

bortom rum, bortom tid

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2011

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP