Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ MYCKET MÅSTE UT

så mycket måste ut
och det är svårt att stå ut
så mycket måste ut
det verkar aldrig ta slut
så mycket vredesmod
så mycket hat och ont blod
så mycket raseri
man vill ju gärna bli fri
tror ej på terapi
tror ej på psykologi
och sigmunds psykiatri
är inte min melodi
tror ej på janovs skrik
fast han nog blev ganska rik
slå sönder döda ting
ger ingen återbäring
så mycket måste ut
det är min gordiska knut
så mycket måste ut
sånt där som fräter som lut


LARZ GUSTAFSSON 21/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP