Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust som i två






tid av lust
i svunnen tid

hemsöker mig
denna natt

lockar mig att
minnas och
känna
som när
lågorna slickar huden

som om vi vore två

undrar om sömnen
hjälper mig
bort från dig

eller

om det är där
vi leka kan




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-21 23:42



Bookmark and Share


  aol
Ja i drömmen vi leka alltid kan, starkt berörande skaldat,
2016-01-21

  Lars Hedlin
I drömmen kan ju allt hända .) Vackert skriftat vännen :) kram <3
2015-12-23

  Fem hjärtan VIP
I drömmarna får allting hända, och tur är väl det att vi får ha den ventilen..
2015-12-23

    Dan Myrbeck
Berörandebra berättat.
2015-12-22

    ej medlem längre
I sömnen både kan man och får man leka, fint skrivet..
2015-12-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
det får man ju iaf hoppas:)
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler