Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om pro-spelare med andras själar - ett svart svar; Kontroll slår tillbaka! Times three? /skitbi som gick


våldsmotstånd; annans sätt på annat vis

 

över lik är inte vackert att gå, förrän på 'Steppen'. King of It./ Jack Ass times 3
gick nog lite förbi
med drönarna

drottningarna är 

*

i ordfrön
en testikulering i högan skyttel

ptroo ptroo
kontrar vanskapens skräck för tal
öppna
drar igenom i inre frivolt
talar fingar stela

om andras trasiga år
för att förvärra

engångstvång fortfarande förbjudna
men bara nästan och aldrig före fråga
nystan slocknar oh

havstanken
havsstanken
havtornet dör som lögn gör
som lasso gör

släpp

slocknade vi medan sirenen gick
du som vet allt med andras öga

här är för mycket ljus
för höga ljud

och solen slår stråkar i annat än skinn
rötter växer upp till eko

alla år försvårade
sårade djupt 

tillbaka ner förbjöds uddlöst
och el och ljus och frid
så släcks hopp

av proffsesuren

objekten fördelas särdelas
kallas viktigare
riktigare än livet själv

ditt älv dragit
slagits itu isär och villigt
smält sitt hägn

är det dags nu
för din brännarrefräng
du spelare av själar som binder
andra
i 'andra' positions' oansvarslöshet
i trippelmanins beteendeterapi

stäppen ska vandras

*

kind käke  stål - blind jack ass
och lite tvål; fultrynet skrek för högt

Horse [Power] - om att förintas av avund. Ska man tacka då, eller bocka. Här gör vi hö av höet. Skärper järnet hett och lutar oss emot röet. 

kätting kätting portfolio
ditt hjärta har polio

Vadå, bruk? Sa hästen, och ägde sin borggårds tystnad.

bolla sin idegranar är det tomtar som gör
sekatör

snäpp snipp och en snut i ögat på dig
rätt bord sa jag ju

rätt bord utan fru
med bihang
styra in blindo 

check

ut
i tre-ton år

*

 




Bunden vers (Annat versmått) av Pot Pourri
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri