Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa julfirandet! Bort med den hedniska geggan!


RASERAR

jag fortsätter min blockad

mot traditionen

jag odlar en egen subversiv kultur

man säger att jag är en

uppå miljonen

att jag är en ganska

underlig figur

det struntpratet har jag valt

att nonchalera

här gäller mitt egenhändiga

program

jag gjorde mott val -

jag väljer att rasera

tills inget av det ni står för

kommer fram

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-12-23 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP