Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärntvättade julfirare.


MANIPULATION PÅGÅR!

 

 

 

visst pågår det manipulation

en gång om året kommer masshysterin

när mamon och tomten delar tron

och människor vältrar sig i smeten som svin

ett helt folk har hjärntvättats med lögn

med hedniska bländverk och falsk kristendom

man invaggas i sin glitterdröm

men mitt i allt prål märks total ynkedom

man säger att Jesus föddes då

men det är historieförfalskning och trams

man anpassar sig till en nivå

dår satan och Gud plötsligt har blivit sams

en välkamouflerad synkretism

garnerad med sirap, choklad och glasyr

man kristnar vulgärmaterialism

men sanningen krossar all sorts polityr

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/12 2011


 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2015-12-24 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP