Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA DESSA MANIFESTATIONER

en manifestation av en dröm

gled drottninggatan fram som en fé

en ung version av diana dors

en sån jag skrev om i bizex-b

förkroppsligandet ikläder sig

en dikt jag skriver ner i all hast

en manifestation av en dröm

en gråtrist torsdag fick sin kontrast

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2015-12-24 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP