Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Sjunde balladen", Evert Taube.


DET KOSTAR PÅ

det kostar på att vara tvärtemot

men det är smällar man får ta i livet

finns bara offerviljan trotsas hot

Gud ger mig kraft, precis som det står skrivet

att simma motströms tar på krafterna

men det är ändå alltid värt besväret

blir trycket hårt så känner jag Guds närhet

Han trotsar grupptryck, trams och tradition

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-24 13:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt att gå mot strömmen...starkt att orka göra det...
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP