Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var och en har sin väg, jag har min - var och en må lyckas nå sin egen Lycka // Bergslyckan


Tack för applåder; isbergsromantik och ett sista yl om Ans

jag ser

vilka
varför och hur de utnyttjats
jag ser

också sorgerna
känner

med
men utan inlärd skolempati
för jag klev av vården på grund av att EJ
bli yrkesskadad och skada andra

som nu sker
efter nittiotre
när alla needers tog över
de med sinne för klöver

spel gömslen och sånt som söver

mjölkning
av matriarkatet

ta en napp till
före maten
skyll sen på andra för 'döv', eehrrrrr

slörp, sa katten
och fortsatte
som forrtf. sate att
draka toner på pan som tydd
tack Beaver för hus hem och skydd

// Black P.Anther

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-24 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri