Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

individualismen leder till något bra

om vi har medmänskligheten
som utgångspunkt



















H.M.W copyright 2015






Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 394 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-26 01:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrivet med eldskrift...för alla att lägga på minnet.
2015-12-28

  Lars Hedlin
JA och Ödmjukheten i hjärtat! Kram
2015-12-27

    Marica Dahl
Så sant, så sant!
2015-12-26

  Niliboy
Den var fin!
2015-12-26

  Niliboy
Den var fin!
2015-12-26

  Trädskugga
Individualism är något tabu idag, som liberalism när ingen röstar på det aggressiva partiet. Men individualismen är flera grader på livets kompass än vi vill erkänna, en angelägen och viktig grej :)
2015-12-26

  Bossepoet från Österbotten
GILLAR med stora bokstäver
men glöm inte livets kompass.
2015-12-26

  överlevaren VIP
Gillar, det är ett bra riktmärke och kompass i livet!
Bra ordat!
2015-12-26

    ej medlem längre
ja.. och ja.., jag kan inget
annat än hålla med dessa
ord med hjärta...
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin