Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära


din hud som andas
min hud så nära

finger toppar dansar
ögonblick av eld

lätt utandning
av förbjudna lekar

mitt sinne smeker

hur ska jag glömma?




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-27 21:02



Bookmark and Share


  aol
Så igenkännande ja minnena glömmer inte
2016-01-21

  Ola Rydberg
Känner igen mig
2016-01-09

  Lars Hedlin
texten berör sinnet inom! kram
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Fint skildrat
i korta strofer:

Kort är ett
säkert kort,
för korta strofer
är ej katastrofer!
2015-12-28

  ResenärGenomLivet
Ögonblick av längtan och minnen som berör...
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler