Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA INGA CHANSER

folk dör till höger och vänster

överallt begravningsgudstjänster

ständigt nås vi av nya runor

kära vänner, kända nunor

 

ta inga chanser

allt är cancer

 

 

alla gifter ger kräftan näring

våra kroppar blir dess förtäring

sådd och skörd, det är oundvikligt

hittills har vi fått skörda rikligt

 

 

ta inga chanser

allt är cancer

 

 

man har startat en stor förening

hjälper den mot all förorening?

cancern är inte som lizzie borden

parallellt drar man in på vården

 

ta inga chanser

allt är cancer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/12 2015

https://www.youtube.com/watch?v=S89tfQcFtOA

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 542 gånger
Publicerad 2015-12-30 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP