Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNIGATAN

jag kommer från junigatan

och går mot en solig vår

den liknar jag vid en flicka

med blont, kanske solblekt hår

jag kommer från junigatan

där hade jag eget rum

där gjorde jag upp med satan

och fick evangelium

 

 

syréner ska alltid dofta

på sångernas ljusa stråk

min själ återvänder ofta

till just denna tidsepok

till tiden på junigatan

som inte var lika svår

men slå ett ackord på stratan

så sjunger jag om min vår!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-12-31 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP