Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och gott nytt år på er, alla poeter!


RÖTT NYTT ÅR!

slå först och fråga sen
är det enda lösningen?
mandom, mod och sturska män
finns i gamla sverige än


ta strid
för din rätt att vara du
låt ingen
trycka ner dig nu
ta kamp
för din rätt till egen stil
ta strid
för personlig profil


undersök
och tala sen
forska efter
sanningen
finner du den
STÅ för den!
raka ryggar
stolta män


LARZ GUSTAFSSON 31 /12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-12-31 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP