Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kom in ...


Förändrad Bild


Så livligt, du kom
helt nära intill.
Jag kände hur som
Hanen gav sin drill, ~
- mig rakt igenom !

Problemen är till
för att bli lösta.
Vi, helt, säkert vill
bli överösta ¨¨¨¨¨¨
av skir kamomill !

Som ett Tecken på
att vi inte glömt!
Vi i kosmisk Vår
våra drömmar gömt...
Det i Skrifter står!

Å, nånngång, nånnstans
kommer vi Samman ...
Det går som en dans, -
i Fröjd & Gamman;
vår vackra Romans !

Du kan ta en Tur
till mitt Högkvarter.
Vore en god Kur --
lära känna dig mer, -
- å du - mig, eller hur?! - -

Allt var, blott, så trist.
Så, in i Bilden, -------
kom, då, du - till sist, -
å 'tände' mig, sen !
--Vad är det, jag mist !?





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-03 23:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver stark och med inlevelse!
2016-01-05

  Anya VIP
Här känner jag ett hopp om att diktarjaget får till det med en annan människa. En fin romans. Håller tummarna att diktarjaget får främmande i sitt högkvarter.
2016-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Mustiga bilder tecknar din penna bra!
2016-01-04

    ej medlem längre
Dina fina ord får tankar och känslor att vakna. Skickligt.
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
En härlig, livsbejakande bild du målar med dina ord!
2016-01-04

    ej medlem längre
Fin dikt av saknad längtan.
Mvh annokas
2016-01-04

    ej medlem längre
"Problem är till för att bli lösta". Med den inställningen klarar du säkert mycket!
2016-01-04

  överlevaren VIP
Levande och härlig bild ger du med dina livfulla ord!
"Du kan ta en tur
till mitt högkvarter.
Vore en god Kur--
lära känna dig mer,-"

2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf