Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ombearbetad text.


Bär dig i hjärtat vid varje andetag

genom morgonsolens oskuldsfulla sken
intill nattens skimrande stjärnhimmel
omfamnas jag
utav minnena av dig


vaknar i saknad
en saknad som ej
låter själen vila

i drömmarna mina
finns du kvar hos mig
din själ i min
ditt hjärta
i mitt
så kännbar är din närvaro
så nära
alldeles tätt intill
önskar och ber
att tiden blir förevigt still
med din hand i min














H.M.W copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-04 11:54



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Vackert berörande. Snyggt formulerat med rytmiskt ordflöde. Detta är en text som verkligen känns!
2016-01-06

  Valter Örn VIP
En djupt berörande text. Särskilt "vaknar i saknad en saknad som ej låter själen vila" inspirerar mig att tänka vidare ...
2016-01-06

  Lars Hedlin
berör själ och hjärta starkt <3 kram
2016-01-05

  Niliboy
Ja, vi önska...
2016-01-04

  Maud Louise
Så vackert diktat om saknaden! Jag vet hur den känns. En saknad som ej låter själen vila..... så sant!
2016-01-04

  StinaJ VIP
Känslosam och berörande text om saknad framförd med poetisk penna.
Starkt !
2016-01-04

  Änglaögon
Genom saknad lyser minnen, vackert!
2016-01-04

  salem
warm and realy very fine.
2016-01-04

  aol
Så fint berörande vemodsvackert skaldat här,
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin