Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mardröm


Orden ekar

Orden ekar, mina inre ord
förrädare, förrädare
upplever ett upplösningstillstånd
lemmarna är lealösa
kan inte gå fort nog
hinner ikapp mig själv
hjärnan flyter ut som ett löskokt ägg
Och orden ekar...




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-04 20:29



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Gripande
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa