Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I framtiden


Där nya spår följer

När jag vänder mig om
upptäcker jag hur ny mark bryts,
och framför mig ligger
obrukad terräng alltjämt kvar.

Och jag styr mina steg framåt,
för i det som är nytt
vilar ännu icke tänkta tankar.

Där i mina spår trampar jag nu
upp nya stigar.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 680 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-06 12:55



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Dina rader andas styrka. Styrkan att ta sig framåt. In i det nya spännande. Vackert !
2016-12-01

    ADI Nehlin
Fint och tänkvärt
2016-01-07

  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text...
2016-01-06

    ej medlem längre
Vacker vy.. och tänkvärd filosofisk text i skön harmoni. Slutraderna om att trampa upp nya stigar i de egna spåren låter klokt
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~