Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skydd mot Ondska.


Godhetens Aura


Mänskonaturens uvar, -
bedragare å tjuvar -
i ett lukrativt Gebit,
Verksamhet som stinker Skit.
På stulet guld de ruvar;
En tvivelaktig Kredit !

Grymheten har grå Anslag!
Vill knipa dig fast, en dag.
Ta ifrån dig all din Rätt --
på mest avskyvärda sätt !
Värj dig för deras slag, -
ty, de saknar Sans & Vett !

Detta, utgår jag ifrån,
har relevans i den mån
att all kriminell Trafik,
följer en pervers Logik...
Men, in i dikten Guds Son --
kommer, Han som är unik!

Från Hans Gestalt utstrålar
Godhetens Aura; Dårar
söker sig ett skydd i den,
förunnas å få Friden, -
- står Pall då andra tråkar
dem -- å lär sig ge igen !!!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-09 20:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna! .)
2016-01-11

  överlevaren VIP
Godhetens aura skimrar över hela texten och dina ord sprider skydd mot ondska!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf