Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyår.

Jag vet inte vad
som väntar
på andra sidan
skiljelinjen.

En sån som jag
finns inte kvar
när natten går mot dag.

Ingenting har förändrats
jag har samma hål i fickan
och där finns för många vägar att gå.

 

© Januari 2016




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 878 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-10 21:57



Bookmark and Share


  Dito VIP
Väldigt fina meningar de tre sista, så kan det kännas
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl