Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tittade på den brittiska zombie-serien In the flesh och fastnade fullständigt. Detta är vad jag skrev sedan.(iofs är originalet på engelska men översatte)


början på en ny dag.

Ja, jag vet
Jag var död
För en stund
Men jag mår bättre nu
Mer levande
Eller levande igen, borde jag kanske säga
Jag ska visa dem
Jag är pånyttfödd
This is it
Mitt nya liv

Jag ska visa dem
Jag är inte något monster
Inte längre
Jag är botad
Eller, ja du vet
Jag går på riktigt bra grejer

 

© Januari 2016

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 22:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra skrivet...
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl