Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

Ovissheten lägger sin skugga
över sargat hjärta
Tiden spottar ur sig
sekund efter sekund

Inget går att ändra
även om livet
verkar vara just nu
Som ett bottenlöst hål

Vägen har inget slut
steg tas på krossat glas
där varje skärva
är en del av den inre smärta

Slutar andas
inte för att dö
utan för att orka leva

Utan dig




Fri vers av ia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-11 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP