Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*2016*


DJUR*NATUR*
Alla Människor*
på denna Jord*
Önskar jag att År*
* 2016*
blir helt
*UNDERBART*
med Hela mitt*HJÄRTA*

12/1-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-12 14:20



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Så länge det finns tissetatter så...

om man säger så

en å annan mänska finns ju också
som inte krigar om saker
utan respekterar

Be well,
LPWJ
2016-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst det är bara
att hoppas att det
blir gott och bra
och så önskar ja´
att så blir din da´!
2016-02-07

  Niliboy
Önskar detsamma till dig Irene av hela mitt hjärta!
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Ovanligt, men klart bra, att du tar med inte bara oss människor!

Instämmer!
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg