Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kloka ord



älska dig själv

sade en ung
vacker kvinna
till mig idag

ty
då slipper du rusa
mellan förtvivlan
och drömmar
i kampen om närhet

då fyller du hjärtat
full av kärlek och tillit
till dig själv

kvinnan är inte vem som helst
då jag burit henne i nio månader
för exakt strax tjugofem år sedan

hon är vacker
kvinnlig och klok

så jag noga lyssnar
till hennes råd





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-14 00:13



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
En värmande text med smittsam kärleksfullhet-jättefint skaldat!
2016-01-29

  aol
Så klokt vackert att sannerligen ta till sej,
2016-01-20

  Johan Strömstedt
Vi "janteister" bör i större utsträckning ta till oss det du nu förstått, det kommer kloka saker ur det som en gång var smått.
2016-01-20

  DominiQueen
Så vackert rakt igenom
2016-01-19

  ULJO
Underbar hyllning
2016-01-15

    Dan Myrbeck
Toppenbra! Vilken överraskning på slutet!

Ja, detta råd hjälper nog i många situationer.
2016-01-14

  Den lilla tänkande
Jag älskar mig själv, men inte alltid mitt utseende.
2016-01-14

  Henning Hson
Otroligt berörande och bra! En klok tjej som har lite att brås på…antar jag*L*
2016-01-14

  Lars Hedlin
:) Klokskap och vishet i en fin själ :) kram
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler