Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ser inte klart


Ditt hjärta blöder

Ditt hjärta blöder
du ser inte klart
vad döljer sig bakom masken
en djävul som suger ditt blod
ju mer du ger, ju mer han tar
utnyttjad, bespottad, släpad i smutsen
ditt enda försvar, du älskar honom




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-15 21:02



Bookmark and Share


  Nannie
koncist o bra
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa