Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå är drömmen



när sanningar och drömnar
jagat ikapp


Hon förstår sitt beslut

lugnet infinner sig

hur ska Hon tänka
hur ska Hon agera

Hon vill så mycket

som resor att se
många happenings
om drömmar att uppfylla
med opera i Rom
ett café i Paris
varför inte muren i Kina
den vill Hon se

så mycket så mycket
alldeles själv


en grå ton i vardagen Hon ser




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-21 13:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark är den känslan i drömmen kan ju också allt hända <3 kram
2016-01-23

  aol
Kan man inte göra resor fara dit man vill i verkligheten kan man ju göra dom i sina drömmar och ändå i änden uppfylla nån av dom,
2016-01-22

    Dan Myrbeck
Inte alltid sådana drömmar genomförs. Vill Hon verkligen
göra detta ensam?
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler