Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som..

han som
önskat henne många år
han som
aldrig hittat den rätta vägen
för lycka

varför plågar han sig så

hon kommer alltid
se åt annat håll
av rädsla kanske
men mest av en instinkt
att dom aldrig blir lyckliga




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-22 18:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Berörandetänkvärt...
2016-01-25

  Lars Hedlin
Verkligen intensiv i känsla
2016-01-23

  Maria Sundelin VIP
En bra tanke
Litet stavningstips bara- Lyckliga och de istället för lycklia och dem
Kramar
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler