Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi en evig Historia ?


Tidsresa


Har Tiden härskat i

evigheters evigheter?...

Våra andar följt med

från rum till rum, gått

igenom årstiderna å

passat upp på Nuets

smarte Mästare, --

utan å ifrågasätta

hans eller Maktens

Suveränitet, - för 5 öre?!

Nu, först, - en spricka i

Firmamentet, som låter ut

Sanningens Ljus, vilket

var oss dolt; Nu, visar

det oss, -- Oss Själva !...-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-30 16:48



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Gillar, mästerliga ord!
2016-01-31

  Blomma-Stjärna VIP
spännande frågeställningar - tiden härskar över oss som naturvarelser - men finns vi som andevarelser (som jag tror) har vi kanske ett finger med i leken?
2016-01-30

  louisegirl
Tycker om dessa tankegångar...jag tror vi lever om igen och igen...fast olika skepnader.
Tänkvärd och bra text!
2016-01-30

  Trädskugga
Är (som jag tror i sällskap med många andra) inne på samma tankegångar, för mig passerar vi igenom fyra världar som är hela våra liv, andevärlden den andra, stor konstnärlig kraft och djup här!
2016-01-30

    ej medlem längre
Spännande tankar...
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf