Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dog!

 

 

 

"Dont cry Jennie!"

"Dont cry!"

 

Jag sträckte på min rygg och torkade samtidigt mina tårar.

 

"You need to be strong now, dont cry."

 

Jag tog några djupa andetag och undrade hur i helvete jag skulle kunna överleva!

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-01 15:07



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Den älskade dör aldrig i ditt älakande hjärta!
2016-04-30

  aol
Så starkt som en stålklo som kramar så hårt så hårt,
2016-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP