Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svenskens - och framför allt svenskornas - självklara rätt till självförsvar.


GARDERA SIG

det ska pjoskas med förövarna

men offren struntar man i

det är så man bygger vägen till

fullständig anarki

så när folk går man ur huse för

att försvara sina barn

är man trötta på all flummighet

och en långsam papperskvarn

som en pisksnärt

landar dessa ord

det var avsikten, min vän

låt dem bli en spya på ert bord

ni som älskar mörkermän

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/1 - 1/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-02-01 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP