Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIEMANNEN

det är som vore du liemannen

som aldrig bidrar med nåt positivt

det är som hade du gift i spannen

kanske plutonium

radioaktivt

som om du bar en skylt med

detta budskap:

"bryt ner mig psykiskt - det förtjänar jag!"

som om du är ett drägg

ett äckligt avskrap

som inte skyddas av

en enda lag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-02-01 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP