Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MATTEUS 5:19


ÄNNU EN DOM

ännu en dom över ännu en död man

och andrahandsuppgifter

det läggs det stor vikt vid

större än den man lagt vid apostlarnas skrifter

ännu en dom

självbevarelsedriften

dikterar denna handling

köttet regerar

det styr och blockerar

sinnenas förvandling

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-02-01 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP