Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spola till bandet slits ut

Backa bandet
barbent täcka hetsiga
spetsiga ränder
Står still i stillbilder
om preskriberad skam för
kroppen
mörka ringar i
kaffekoppen
spola tillbaka
bandet
ser spyan spolas ner
i rören
flashback spyan när ingen
hör mig
skrapsår i handflatorna
tygskor över
gatorna
spolar fram
ser tequila på krogen
hulka tyst i bås
alla öppna lås
nej jag är redo för en till
skenskydd bakom
bara bankkonton
töms på
infantilitet
fylls på av
skenhelighet
låtsas vuxenhet
backa bandet
fastna på
första gången
på systemet
med hela friheten
framtiden
verkligheten
i fem fulöl
i korgen.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-02 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema