Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELAKTIGHET

bygga tillsammans

känna delaktighet

bygga sin stolthet

på det där som vi vet

detta är huset

vi gemensamt har byggt

därför försöker vi

alltid hålla det snyggt

 

 

bygga tillsammans

värna identitet

bygg för behoven

bygg på medvetenhet

äga gemensamt

ingen ansvarslöshet

bygga tillsammans

i en samhörighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2016-02-02 15:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2016-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP