Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannesevangeliet 6:63


LIVGIVANDE SANNING

livgivande, levande Ord

dag för dag Du dukar ett bord

ovännerna ser det och flyr

det är inte känslor som styr

sanningen är trons själva grund

känslor varar blott en kort stund

men Guds fasta grundval består

Herdens får där betande går

 

 

sanningen är frigörande

allt det som är fridsstörande

kommer helt till korta inför

Ordet som Du levandegör

inte bara bagarens bröd

liv och övernog, överflöd

finns i varje inandat Ord

som får falla i en god jord

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-02-04 13:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens ord!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP